REIKALAVIMAI RVASVT PAGRĮSTAI MAISTO SAUGOS VADYBOS SISTEMAI PAGAL ISO 22000 STANDARTO REIKALAVIMUS Padidinti

REIKALAVIMAI RVASVT PAGRĮSTAI MAISTO SAUGOS VADYBOS SISTEMAI PAGAL ISO 22000 STANDARTO REIKALAVIMUS

REIKALAVIMAI RVASVT PAGRĮSTAI MAISTO SAUGOS VADYBOS SISTEMAI PAGAL ISO 22000 STANDARTO REIKALAVIMUS: DIEGIMAS, TOBULINIMAS, AUDITAVIMAS (PAGAL PASAULINES 2019 M. VADYBOS TENDENCIJAS)

Daugiau informacijos

2019-02-05 09:00:00

12

Tik internetu

120,00 EUR
+PVM

Seminaras skirtas aukščiausiajai vadovybei – įmonių akcininkams ir vadovams, vadybos sistemų atstovams, padalinių vadovams, vidaus auditoriams.

Nauda dalyviams:

Pateikti apibendrintas ir susistemintas žinias apie maisto saugos vadybos sistemos ISO 22000, RVASVT taikymo įmonėse naujoves (pagal pasaulines tendencijas, kurias skelbia vedančių sričių organizacijos: Sveikatos organizacijos, FDA – maisto ir vaistų administracija, Sveikų produktų kryptis plėtojančios organizacijos), bus pateikiama maisto produktus gaminančių kompanijų globali, pasaulinė patirtis.

Mokymai skirti pateikti Pasaulinės praktikos praktinius maisto saugos užtikrinimo taikymo pavyzdžius. Naujų reikalavimų tendencijos „Lifecycle“ užtikrinti visą nuo žaliavos ir pagaminto produkto pas vartotoją ciklo valdymą ir gerinimą.

Seminare dalyviai susipažins su rizikos valdymo metodais, operacijų aprašymo, procesų valdymo metodais. Mokymų metu perteiksime praktinius pavyzdžius tarptautinių įmonių, taikančių maisto saugos vadybos sistemas, besilaikančių RVASVT (HACCP), ISO 22000 reikalavimų, jų patirtys, naujovės, įgyvendinti pokyčiai globaliai gaminant, parduodant ir eksportuojant produktus.

SEMINARO TEMOS:

1. RVASVT, ISO 22000 veiklos sritys įmonėje (30 min)

2. Naujų tendencijų 2019 m. pristatymas (60 min)

3. Nauji maisto saugos reikalavimai, tendencijos, gyvavimo ciklo valdymas (30 min)

4. Rizikos valdymas. Metodikos pasirinkimas, taikymas (40 min)

5. Nauji reikalavimai gamybos aplinkai ir procesams prižiūrėti (40 min)

6. Оperacijų valdymo ir gyvenimo ciklo reikalavimų auditavimas (40 min)

7. Tarptautinių gamybos įmonių patirties pavyzdžiai (80 min)

Mokymas bus atribotas nuo detalaus vadybos sistemų ISO reikalavimų dėstymo. Seminaras orientuotas į praktinį taikymą ir naujus maisto saugos vadybos įgyvendinimo būdus, metodus. 

Dienotvarkė

08:50 – 09:00 dalyvių registracija 

09:00 – 10:30 mokymų sesija

10:30 – 10:40 pertrauka

10:40 – 12:00 mokymų sesija

12:00 – 13:00 pietų pertrauka

13:00 – 14:30 mokymų sesija

14:30 – 14:40 pertrauka

14:40 – 16:30 mokymų sesija

(Viso 8 akademinės valandos)

Seminaro vieta:  Viešbutis PANORAMA,  Sodų g. 14,  Vilnius

Žemėlapis: http://panoramahotel.lt/contacts


Lektoriai :
  • Edita Nemira Edita Nemira

    GCERT BALTIC UAB direktorė, sertifikuota IRCA ISO 9001:2015; IRCA ISO 14001:2015  Vyr. auditorės sertifikatais.

    Daugiau nei 12 metų veda mokymus ir seminarus organizacijų, įmonių vadybos sistemų bendruosius, kūrimo ir diegimo, vidaus auditorių mokymus, o pastaruosius 3 metus – aktyviai dirba sertifikuojant vadybos sistemas įmonėse ir organizacijose. Sertifikuota Lean Six Sigma sertifikatu, diegusi ir taikanti pažangius, aktualius įmonėms ir organizacijoms veiklos valdymo metodus. Vyr. auditorė naujųjų standartų pakeitimų mokymus įgijo Anglijoje IQMS Tarptautinėje organizacijoje, todėl gali kvalifikuotai teikti mokymo paslaugą.

* privalomi laukai